DİYARBAKIR / ERGANİ - Sermet Yalçın Anadolu Lisesi

REHBERLİK

Şbt

Türkiye bağımlılıkla mücadele kapsamında büyük bir çaba vermektedir. Bağımlılıkla mücadele de önleyici hizmet sunmak, belirtileri erken fark etmek bireyin sağlıklı kabilmesi için ciddi önem arz etmektedir. Aşağıdaki linklerde yetişkinler ve öğrenciler için bazı çalışmlar hazırlanmıştır.

Dünya Çocuk Hakları

Ekm

Meslek seçmek, yaşam biçimi seçmektir. Mesleğinizi belirlerken gelecekteki yaşamınızın birçok yönünü de belirlemiş olursunuz. Mutlu bir yaşam için mesleğinizi iyi belirleyin. Kendimizi tanımakla başlayan meslek seçme süreci toplumdaki yerimizi berlileyen en önemli unsurlardan bir tanesidir.

EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN SOSYOLOJİK VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ

İhmal Ve İstirmardan Korunma

OKUL REHBERLİK SERVİNİN PANO ÇALIŞMLARI

DİKKAT GELİŞTİRME

Ekm

Mesleki hedef seçiminde sizlere yardımcı olmak adına meslekler ile ilgili bilgilendirme sunumu hazırlandı. Puan türlerine göre seçilen programların başarı sırlaması, başarı puanı, üniversite alım kontenjanları, seçilen mesleğin çalışma koşulları gibi konularda ayrıntılı bir şekilde bigi sahibi olabirsiniz.

Sınıf Rehberlik Planları

Güvenli İnetnet Kullanımı, Siber zorbalık, Teknolojinin Doğru Kullanımı